Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)5g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl12g63kcal3g1.5g5.1g1.9g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4g2.4kcal0.4g0.2g0g2.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g91kcal7g0.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g411kcal27.4g6.8g30.6g14g
Valittu annoskoko71g206kcal13.7g3.4g15.3g7g
Annoskoko puolitettuna36g103kcal6.9g1.7g7.7g3.5g
Arvot/100g100g290kcal19.3g4.8g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320