Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g10g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g35kcal0.8g4.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko71g17kcal0.4g2.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g9kcal0.2g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.4g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921