Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton (Valio)17g5.3kcal0.6g0.8g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g87kcal5.2g7.2g4.4g0g
Valittu annoskoko71g44kcal2.6g3.6g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna36g22kcal1.3g1.8g1.1g0g
Arvot/100g100g62kcal3.7g5.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716