Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja17g27kcal1.2g2.7g1.2g0g
Lakka17g7kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g329kcal5.6g17g26g1.2g
Valittu annoskoko71g164kcal2.8g8.5g13g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g82kcal1.4g4.3g6.5g0.3g
Arvot/100g100g231kcal3.9g12g18.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843