Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 26g82kcal6.8g0g6.1g0g
Maissi jyvät 29g42kcal0.8g7.5g0.7g1.1g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g282kcal17.2g15.6g16.2g2.4g
Valittu annoskoko71g141kcal8.6g7.8g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g71kcal4.3g3.9g4.1g0.6g
Arvot/100g100g198kcal12.1g11g11.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729