Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 14g17kcal3g0g0.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%8.8g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.3g21kcal1.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g178kcal12g2.2g13.4g1.6g
Valittu annoskoko71g89kcal6g1.1g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g45kcal3g0.6g3.4g0.4g
Arvot/100g100g125kcal8.4g1.5g9.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937