Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g35g64kcal8.3g1.5g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g14g4.9kcal0g0.5g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g175kcal17.2g7.8g7.4g1g
Valittu annoskoko71g87kcal8.6g3.9g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal4.3g2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g123kcal12.1g5.5g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700