Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.9g12kcal0.7g0.1g0.9g0g
Tomaatti 6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 9g34kcal1.3g6.2g0.3g0.6g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 1.9g7.2kcal0.7g0.9g0g0.2g
Atria kevyt jauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g172kcal10.8g15.8g6.4g2.2g
Valittu annoskoko71g86kcal5.4g7.9g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g43kcal2.7g4g1.6g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.6g11.1g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964