Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g2.5g8.6kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g26kcal0.6g5g0g0.4g
Valittu annoskoko71g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0.4g3.5g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258