Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g36kcal2.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g26g100kcal1.6g7.7g7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g373kcal15.8g16.6g26.8g1.2g
Valittu annoskoko71g186kcal7.9g8.3g13.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g93kcal4g4.2g6.7g0.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295