Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g38kcal1.3g0g4.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g163kcal5.4g3g15.2g0.6g
Valittu annoskoko71g81kcal2.7g1.5g7.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g41kcal1.4g0.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g114kcal3.8g2.1g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272