Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Grahamjauho 5.7g19kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Neljänviljanhiutale 1.6g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g6.5g27kcal0.2g5.9g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 23g6.2kcal0.8g0.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g5.2g29kcal0.3g3g0.2g0g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g342kcal5g34.4g16.8g2g
Valittu annoskoko71g171kcal2.5g17.2g8.4g1g
Annoskoko puolitettuna36g86kcal1.3g8.6g4.2g0.5g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.2g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044