Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g23g87kcal3.3g16.9g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 23g8.1kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Katkarapu pienet (pirkka)17g11kcal2.5g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g265kcal14g35.2g7.4g1.4g
Valittu annoskoko71g133kcal7g17.6g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g66kcal3.5g8.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886