Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g14g45kcal1.9g8.1g0.4g1.2g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g19g24kcal2.8g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.2g3.5kcal0.8g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g190kcal13.2g18.6g7.2g2.4g
Valittu annoskoko71g95kcal6.6g9.3g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g48kcal3.3g4.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g133kcal9.3g13g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754