Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.3g21kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.6g7.8kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g23g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g121kcal5.4g20g1.6g3g
Valittu annoskoko71g61kcal2.7g10g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal1.4g5g0.4g0.8g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14g1.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194