Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 33g42kcal7g0g1.5g0g
Ruokakerma ingman 5%23g19kcal0.8g1.4g1.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.6g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g7.9g5.8kcal0.4g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g163kcal17g6.2g7.4g0.6g
Valittu annoskoko71g81kcal8.5g3.1g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g41kcal4.3g1.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.3g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547