Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 9g33kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe4.7g17kcal0.2g3.8g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.3g7.7kcal0.5g1.1g0.5g0.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g9g29kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g363kcal7g59.4g11g4g
Valittu annoskoko71g182kcal3.5g29.7g5.5g2g
Annoskoko puolitettuna36g91kcal1.8g14.9g2.8g1g
Arvot/100g100g255kcal4.9g41.7g7.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182