Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 11g20kcal0.9g0.3g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi11g51kcal0.7g6.7g2.4g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Mangosose, Piltti14g8.4kcal0.1g2.1g0.1g0.1g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g353kcal6.8g29.8g23.4g0.8g
Valittu annoskoko71g177kcal3.4g14.9g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g88kcal1.7g7.5g5.9g0.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g20.9g16.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199