Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.3kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl22g76kcal0.4g0.7g7.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g8.7g45kcal0.6g2.9g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g371kcal11.6g10.8g30.8g0.6g
Valittu annoskoko71g186kcal5.8g5.4g15.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g93kcal2.9g2.7g7.7g0.2g
Arvot/100g100g260kcal8.1g7.6g21.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580