Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g13g31kcal1.9g0.6g2.4g0.1g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper7.1g0.8kcal0.2g0g0g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g6.3g8.8kcal0.2g0.1g0.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g12g5.1kcal0.2g1g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.7g6.9kcal0.7g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper4.7g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g148kcal9.2g5g10.2g0.8g
Valittu annoskoko72g74kcal4.6g2.5g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal2.3g1.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.5g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996