Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g49g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g3.5g13kcal0g3.3g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g222kcal1.4g33.6g8.8g2.2g
Valittu annoskoko71g111kcal0.7g16.8g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g55kcal0.4g8.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g155kcal1g23.5g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748