Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)20g7.8kcal0.3g1.6g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)20g6.8kcal0.3g1.3g0g0.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g13g11kcal0.6g2g0g0.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g142kcal10g9.8g6.8g2.4g
Valittu annoskoko72g71kcal5g4.9g3.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g36kcal2.5g2.5g1.7g0.6g
Arvot/100g100g99kcal7g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791