Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g16g9kcal1.6g0.7g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g233kcal15.4g5g16.6g2g
Valittu annoskoko71g116kcal7.7g2.5g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna36g58kcal3.9g1.3g4.2g0.5g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.5g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500