Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g31g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g5.9g17kcal1.9g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g110kcal10.8g4.6g5.4g2.2g
Valittu annoskoko72g55kcal5.4g2.3g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g28kcal2.7g1.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g77kcal7.5g3.2g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763