Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g11g51kcal0.9g7.7g1.8g0.4g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g13g44kcal0.7g0.4g4.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g13g34kcal1g1.5g2.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g19g21kcal0.1g2.8g0.9g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 3.7g11kcal0g0.8g0.6g0g
Kahvilikööri3.7g11kcal0g1.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g436kcal6.2g39.8g25.4g0.8g
Valittu annoskoko72g218kcal3.1g19.9g12.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g109kcal1.6g10g6.4g0.2g
Arvot/100g100g305kcal4.3g27.8g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743