Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Seiti pakaste 14g11kcal2.5g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g56kcal6.2g2.2g2g0.6g
Valittu annoskoko72g28kcal3.1g1.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g14kcal1.6g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.3g1.5g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160