Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl1.5g8.7kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl3.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g19g11kcal0.1g2.8g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä9g16kcal0.1g4.1g0.1g0g
Flora Vanilla 12%19g36kcal0.8g3g2.2g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g19g12kcal2.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g172kcal6.8g22.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko71g86kcal3.4g11.4g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g43kcal1.7g5.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.8g16g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301