Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g18g11kcal1.9g0.7g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora7g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Rusina 4.2g12kcal0.1g2.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g161kcal6g24.2g3.8g2g
Valittu annoskoko72g81kcal3g12.1g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna36g40kcal1.5g6.1g1g0.5g
Arvot/100g100g113kcal4.2g16.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313