Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni atria8g28kcal1.2g0g2.4g0g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g221kcal18.2g5.4g13.4g0.8g
Valittu annoskoko72g110kcal9.1g2.7g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g55kcal4.6g1.4g3.4g0.2g
Arvot/100g100g154kcal12.7g3.8g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731