Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Flora punainen, annos 10g1.4g7.6kcal0g0g0.8g0g
Soijarouhe, tumma, 30g14g45kcal7g4.2g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g28g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g175kcal15.6g12.4g7g2.4g
Valittu annoskoko72g88kcal7.8g6.2g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal3.9g3.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.6g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721