Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g3.9g10kcal0.1g0.2g1.1g0g
Piparjuuri, annos 10g4.9g1.8kcal0.2g0.5g0g0.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g4.9g5.9kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g67kcal1.2g7.8g3.2g2.4g
Valittu annoskoko72g33kcal0.6g3.9g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g17kcal0.3g2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g47kcal0.8g5.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767