Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.7g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g47kcal0.8g4.6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko72g24kcal0.4g2.3g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g12kcal0.2g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944