Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 19g101kcal0.1g0.1g11.4g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuoreton19g27kcal2.2g0g1.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.6g26kcal0g6.2g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g5.4g34kcal1.2g0.7g3g0.4g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g545kcal7g56.2g32.6g1g
Valittu annoskoko72g273kcal3.5g28.1g16.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g136kcal1.8g14.1g8.2g0.3g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563