Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)27g10kcal0.7g1.8g0g0.8g
Minimaissi, Eldorado8.3g2.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)17g4.2kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.7g0g0.8g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g5g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.5g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl1g4.6kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g1.7g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g108kcal7.6g10.6g3.8g4g
Valittu annoskoko72g54kcal3.8g5.3g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna36g27kcal1.9g2.7g1g1g
Arvot/100g100g75kcal5.3g7.4g2.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482