Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punajuuri 7.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.7g13kcal0.4g0g1.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 11g31kcal1.1g0.9g2.5g0g
Sitruuna kuorittu 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g119kcal3.8g7.8g7.8g1.2g
Valittu annoskoko72g60kcal1.9g3.9g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal1g2g2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal2.6g5.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209