A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g185kcal14g2.2g13.2g0.6g
Valittu annoskoko72g92kcal7g1.1g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g46kcal3.5g0.6g3.3g0.2g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306