Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g18g67kcal0.9g5.6g4.4g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g8.7g15kcal0.7g0.5g1.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Tomaatti 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g6.6g18kcal2.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g296kcal15.6g13.2g19.4g1.4g
Valittu annoskoko72g148kcal7.8g6.6g9.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g74kcal3.9g3.3g4.9g0.4g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.2g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671