Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g61kcal3.6g5.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko72g31kcal1.8g2.7g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g15kcal0.9g1.4g0.7g0.4g
Arvot/100g100g43kcal2.5g3.8g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111