Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g12g5.1kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g4.7g7kcal0g0.3g0.6g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g7.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g3.9g14kcal0.3g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g108kcal6g10.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko72g54kcal3g5.2g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g27kcal1.5g2.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.2g7.2g3.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193