Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)28g39kcal3.1g0.1g2.9g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Raparperi 12g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mansikka 7.9g3.7kcal0g0.7g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g294kcal8g35g13g1.2g
Valittu annoskoko72g147kcal4g17.5g6.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g74kcal2g8.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.4g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692