Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g12g11kcal2.3g0g0.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )12g41kcal2.1g6.9g0.5g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g10g7.3kcal0.2g0.5g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 8.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g144kcal10.4g16.2g3.6g2g
Valittu annoskoko72g72kcal5.2g8.1g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna36g36kcal2.6g4.1g0.9g0.5g
Arvot/100g100g100kcal7.2g11.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572