Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 16g20kcal3.4g0g0.7g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g102kcal8.2g7.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko72g51kcal4.1g3.6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal2.1g1.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.7g5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236