Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g130kcal8.6g6.2g7.8g2.4g
Valittu annoskoko72g65kcal4.3g3.1g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g33kcal2.2g1.6g2g0.6g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423