Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g13g52kcal0.9g8.1g1.8g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa21g21kcal2.3g0.6g1g0g
Karpalo 10g3.4kcal0g0.4g0.1g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g292kcal8.4g42.6g9.4g1g
Valittu annoskoko72g146kcal4.2g21.3g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g73kcal2.1g10.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g203kcal5.8g29.7g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239