Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g64kcal0g15.6g0g0g
Valittu annoskoko72g32kcal0g7.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna36g16kcal0g3.9g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464