Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)50g56kcal11.5g0g1.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus10g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g12g32kcal2.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g203kcal27.8g0.6g10.2g0g
Valittu annoskoko72g102kcal13.9g0.3g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal7g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129