Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 26g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.6g
Kymppi kevyt piirakkataikina21g50kcal1.4g8g1.3g0.6g
Oltermanni, perinteinen9g34kcal2.3g0g2.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g228kcal10.8g18.2g12g2.4g
Valittu annoskoko72g114kcal5.4g9.1g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g57kcal2.7g4.6g3g0.6g
Arvot/100g100g159kcal7.5g12.7g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729