Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g13g76kcal1.1g2.4g6.8g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton13g38kcal0.4g0.5g3.8g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g530kcal7.6g8.4g51.8g3.4g
Valittu annoskoko72g265kcal3.8g4.2g25.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g132kcal1.9g2.1g13g0.9g
Arvot/100g100g369kcal5.3g5.8g36.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943