Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g16g56kcal2.2g9.2g1.1g1.5g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g18g31kcal2.1g4.2g0.3g2.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)11g19kcal0.2g0.4g1.9g0.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g7.8g9kcal0.3g1.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g275kcal18.6g30.8g7.8g9.2g
Valittu annoskoko72g137kcal9.3g15.4g3.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna36g69kcal4.7g7.7g2g2.3g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.4g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023