Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)22g35kcal4.2g0g2g0g
Kesäkurpitsa, tuore21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kookoskerma, Wok´n Roll11g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g4.4g2.1kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g13g12kcal0.9g1.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g170kcal10.8g6.6g11g2.2g
Valittu annoskoko72g85kcal5.4g3.3g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g43kcal2.7g1.7g2.8g0.6g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735